CURS ON LINE: TULBURĂRILE DE ÎNVĂȚARE

,,Dacă nu pot învăța cum predai tu, predă-mi cum pot eu să învăț!

Alege să înveți de la cei cu experiență!

În urma multor mesaje de la părinți și specialiști cu copii care prezentau dificultăți de învățare ca și comorbiditate, sau ca simplu diagnostic , am decis să venim în sprijinul dvs.Cu sau fără pandemie copiii speciali au nevoie de terapii de recuperare să poată duce o viață normală! Copiii specilai nu pot învăța fără un sprijin suplimentar cu tehnici specifice.

Unde se fac înscrierile:

e-mail: office@autismartaadhd.rowhatsapp 0723361199 Număr de locuri în Sala ON LINE = 40Cum se fac înscrierile: trimteți intenția dvs. de participare prin una din formele afișate și veți primi fișa de înscriere.

Asociația Română de Terapii în AUTISM si ADHD recuperează copii și formează prin profesioniștii săi părinți și specialiști încă din 2012.Nevoia acestui curs este extrem de cerută atât de specialiști cât și de părinți care deși bine intenționați nu știu cum pot fi eficienți în lucrul cu copiii lor pentru a îmbunătăți performanța școlară. Este o nevoie stringentă a formării de specialiști și părinți care să cunoască metode alternative de învățare întrucât copilul cu tulburări de învățare nu poate fi abordat decât cu tehnici adaptate nevoilor și potențialului lui.

Oferim acest CURS ON LINE: TULBURĂRI DE ÎNVĂȚARE, Metode si Tehnici Adaptate Copilului Special cu speranța că fiecare cursant va folosi cele dobândite în curs mai departe și astfel vom avea mai mulți copii care își vor dezvvolta abilitatea de a citi, scrie, calcula. Cursul este unul cu aplicabilitate practică , bazat în primul rând studii de caz/modelare video și va urma tematica prezentată în e- poster. Nu este un curs extrem de complex tocmai pentru a putea fi înțeles și de specialiști dar și de părinți.

Detalii despre curs:

Data: 29 IANUARIE 2021Durata curs: 4h Interval orar: 16:00-20:00Data: 30 IANUARIE 2021Durata curs: 4h Interval orar: 16:00-20:00Unde se va desfășura cursul: pe aplicația ZOOMCine poate participa: Orice persoană implicată în recuperarea si integrarea copilului special, cu tulburări de învățare.

Cine sunt fomatorii:

  1. Sanda Gligu-psiholog clinician si educațional, terapeut și coordonator programe de recuperare centre ARTAADHD, cu experiență de peste 15 ani în recuperarea și integrarea copiilor speciali, cercetător științific cu multe lucrări stiințifice cu și despre tulburările psihologice

2. Georgiana Ciauș – psihopedagog special, 5 ani experiență în recuperarea copilului special.

Preturi:

Specialiști: 250RON

Studenți: 180RON

Părinți: 150RON

Supervizare: se vor acorda 40 de zile de supervizare în care vom sta la dispozitia dvs pentru eventualele nelămuriri sau studii de caz.

Unde se fac înscrierile:

e-mail: office@autismartaadhd.rowhatsapp 0723361199

Cum se fac înscrierile: trimteți intenția dvs. de participare prin una din formele afișate și veți primi fișa de înscriere.

Nr. de locuri: 40

Se oferă diplomă de participare!

Suntem instituție cu experiență, acreditată de Min Muncii si ANDPCA pentru servicii de diagnostic, recuperare și integrare copii și tineri speciali precum si formare specialiști și părinți. Deasemeni formatorii sunt acreditați de Min Muncii.

Nu se acordă credite Colegul Psihologilor!

Vă așteptăm cu drag să ajutăm copiii speciali să facă progrese în scris, citit și înțelegerea textului, precum si calculat.

Pentru detalii suplimentare tel: 0723361199

www.autismartaadhd

#dislexia#hiperlexia, #discalculia, #disgrafia #alexia #agrafia