Implică-te și TU și sprijină-ne să
,,Redăm Zâmbetul Copiilor și Tinerilor Speciali!”

Cont unic sponsorizare

Asociaţia Română de Terapii în Autism și ADHD(ARTAADHD)

2020 UNESCO  ne-a declarat  ,, Inovatori în Educație”

2022 Președinția României prin Excelența Sa Preşedintele Klaus  Werner Iohanis ne-a acordat Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului şi Angajament Social în grad de ,,Cavaler”.

Cod de înregistrare fiscală 30015836

Cont Bancar : LEI RO77 BACX 0000 0008 7453 9000

Unicredit Bank

Pentru cei 234 de copii și tineri , din cele 3 Centre  de Recuperare Terapeutică Multimodală  ARTAADHD,  afectați de o tulburare psihologică gravă: Autism, Down; Tulburări genetice rare; ADHD; Retard Mintal etc. noi suntem șansa unei vieți mai bune,  a unui prag de functionalitate cât mai aproape de ,,normal”. 

Vino alături de noi și împreună să ajutăm un copil să  se dezvolte, să învețe să se joace, să-și facă prieteni  evitand să mai fie etichetat ca ciudat, să vorbească pentru a-și striga părinții/a-și comunica nevoile, dorințele; să înteleagă și să se comporte corect înt-un context, să meargă la școală, să fie integrat social.  Oferim deasemni și tinerilor prin Centrul de Dezvoltare și Respiro ARTAADHD șansa de aparteneta la grup, de dezvoltare a autonomiei pentru a putea face față provocărilor zilnice precum și facilitarea integrarii pe piața muncii, fiecare pe potentialul lui. 

Toate acestea pot deveni posibile doar dacă ne strangem inimile, dacă ne implicăm fiecare dintre noi sprijinind concret! 

Un copil cu autism/neurodivergent  pentru a avea șansa unei vieți decente are nevoie  să: fie diagnosticat timpuriu pentru a-i crește șansele la recuperare; să primească terapie multimodală  zilnică; să acceseze grupuri de integrare senzorială; fiziokinetoterapie, integrare socială si psihoeducațională specială intr-un ritm susținut, constant și consecvent. 

Alătură-te unui colectiv de profesioniști care prin iubire, profesionalism si daruire schimbă zilnic destinele acestor copii cu rezultate foarte bune . Alege să fii parte dintr-un destin și împreună să REDĂM ZÂMBETUL COPIILOR ȘI TINERILOR SPECIALI

REDIRECȚIONEAZĂ 20% din IMPOZITUL PE PROFIT CĂTRE ,,ARTAADHD”
Ai o companie sau o microîntreprindere?

Poți direcționa 20% din impozit prin sponsorizare către Asociația Română de Terapii in Autism și ADHD fără să te costă nimic!
Sponsorizarea ta se transformă în sprijin direct pentru cei 234 de copii și tineri care fac terapie în cele 3 Centre ARTAADHD sau singurul Centru de Resurse Educationale Specifice din Interiorul unei scoli de masă din România.

 FORMULAR 177 Acum legea permite să redirecționezi și retroactiv.
Dacă nu ai reușit să oferi sprijin prin sponsorizare din cuantumul de 20% din impozit în 2022, acum ai posibilitatea de a redirecționa retroactiv sumele rămase prin completarea formularul 177 (click aici și descarci formularul). Formularul poate fi depus în termen de 6 luni de la data depunerii declarației de impozit anuale sau declarației aferente trimestrului IV 2022 sau 6 luni de la termenul legal de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit.

Formularul 177 se completează de către companie / microîntreprindere în urma completării contractul de sponsorizare ARTAADHD  aferent sumelor din anii precedenți. Pentru a afla mai multe detalii despre cum funcționează acest mecanism te invităm să ne contactezi email: office@autismartaadhd.ro/ 0723.361.199.

În 3 pași simpli susții recuperarea copiilor cu autism:

  1. Calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit pe acest trimestru.
  2. Descărca contractul de sponsorizare și completează-l, îl găsești la acest link.
  3. Trimite contractul la sediul nostru (Strada Episcop Chesarie nr.6, Sector 4 Bucuresti). Ajută-ne să ne bucurăm imediat de gestul tău, trimite-ne și un email pe adresa office@autismartaadhd.ro.

În ce se transformă sponsorizarea ta:

Sistemul public de servicii de diagnostic, reabilitare si integrare socială si profesională este adesea depășit moral, tehnic și uman  iar șansele copiilor și tinerilor speciali  depind de Centrele deschise de ONG-uri.

Asociația Romana de Terapii in Autism si ADHD, prin cele 3 Centre de Recuperare Terapeutică  este una din cele mai importante organizații din România,  cu preocupări permanente si constante pentru  recuperarea și integrărea copiilor si tinerilor  cu Autism/Neurodiversitare  cu 11 ani de experienta in aceste domenii care aduc plus valoare vietilor pacientilor noastri si societatii in sine. Acest lucru este posibil doar prin  responsabilizarea/ implicarea noastră, a tuturor, de un sprijin concret  si constant, anual pentru că un copil cu autism/neurodiversitate pentru a putea să atingă maximul potentialullui lui, care sa-i permită să se  integreze scolar si social  are nevoie de terapii zilnice, intre 2-4 ore pe un parcurs de 2, 6, 6 ani. 

Orice sprijin se va transforma in: terapii de recuperare terapeutică; logopedie; artterapie; fiziokinetoterapie; terapie senzorială; grup socializare; psihoterapie; consiliere psihologică; excursii și tebare de generalizare, socializare/relationare; grup suport pentru părinți.

  • Nu de  uita, sponsorizarea ta se deduce la 3 luni, deci și sprijinul tău poate fi trimestrial.

Ai nevoie de mai multe informații despre cadrul legal? Vezi aceste documente: