Coș de cumpărături

Redăm zâmbetul copiilor și tinerilor speciali!

Redăm zâmbetul copiilor speciali!

Susține & Donează


Donează aici:

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=5F4NT3YVD7R2S

Niciodată până acum nu am fost atât de conștienți de provocările cu care se confruntă oamenii din zona neurodiversității și niciodată până acum nu am avut șansa de a acționa pe baza acestor cunoștințe.

Ai șansa de a face ceva minunat. Începând o donație lunară, ne poți ajuta să creăm o lume în care nimeni din spectrul autismului nu este lăsat în urmă.

Ce este donația lunară?

Un program regulat de donații vă permite să oferiți generos organizației de caritate alese. În loc să donați organizației caritabile alese ca un cadou în numerar o singură dată, stabiliți o donație periodică regulată, de obicei lunar.

Donațiile lunare regulate sunt vitale pentru a ne asigura că organizațiile non-profit, precum, pot continua să finanțeze programe în derulare care răspund nevoilor comunităților pe care le deservesc și le susțin.

Cum vom folosi donația ta recurentă pentru a ajuta persoanele cu autism?

Poate exista o lume mai bună pentru persoanele cu autism. Când donați lunar către ARTAADHD, cadoul dvs. caritabil oferă:

  • Evaluări de-a lungul vieții – care ajută la identificarea nevoilor individuale.
  • Programe școlare care sprijină copiii să-și dezvolte abilitățile de a deveni independenți și de a avea succes în comunitatea mai largă.
  • Programe de sensibilizare, care sprijină elevii din școlile de masă prin dezvoltarea de obiective personalizate, planuri de lecție și formare de competențe care pot fi evaluate și planificate individual.
  • Sprijin pentru copilăria timpurie, sprijin pentru comportament pozitiv și terapie.
  • Mentori pentru angajare și sprijin pentru absolvenții școlii pentru tineri și adulți
  • Să atingă obiectivele individuale și să obțină noi niveluri de viață independentă.
  • O rețea de părinți și ateliere pentru a ajuta familiile să construiască conexiuni și comunitate în jurul lor.
  • Cercetările științifice și publicarea lor sunt subvenționate și împărtășite la nivel național, în beneficiul tuturor celor din zona Autism-Neurodiversitate.

Deveniți partener în schimbare și alăturați-vă programului nostru obișnuit de donații!

Donarea regulată este un act extraordinar de bunătate. Darurile tale ne vor ajuta să planificăm și să oferim servicii care vor schimba viața mult timp în viitor.

De la sprijin educațional personalizat la medii sociale îmbunătățite și viața profesională împlinită, donația ta va contribui la crearea unei schimbări tangibile după alta, iar persoanele cu Autism– Neurodiversitate vor continua să vadă că lumea din jurul lor se schimbă pentru a se potrivi nevoilor lor unice.

Toți donatorii care aleg să facă donații lunare regulate sunt înscriși în programul nostru Împreună schimbăm destine! și vor primi un pachet de bun venit care detaliază modul în care sprijinul Împreună schimbăm destine! ajută la crearea unei lumi mai incluzive pentru persoanele cu autism/neurodiversitate. Veți primi, de asemenea, câteva sfaturi utile pentru a interacționa cu persoanele neurodivergente, sfaturi care au fost dezvoltate în colaborare cu persoane din interiorul neurodivergenței.

Îmi pot schimba donația lunară după ce încep să dau obișnuit?

Înțelegem că circumstanțele dumneavoastră se pot schimba. Dacă trebuie să schimbați modul în care donați către Autism-Neurodiversitate vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajusta starea de donație obișnuită.

Cât din donația mea este destinată ajutorării persoanelor cu Autism/Neurodivergente?

În ansamblu Autism-Neurodiversitate, își direcționează puțin sub 90% din veniturile sale către servicii și cercetare, restul fiind necesar pentru

suport administrativ și cheltuieli aferente. Donațiile sunt gestionate cu cel mai înalt nivel de profesionalism și responsabilitate. Aspect este dedicat să ne asigurăm că fiecare donație pe care o primim este folosită la maximum pentru a ne asigura că toți din zona neurodivergență vor fi purtați spre recuperare si integrare, spre o viață mai bună.

Vă rugăm să începeți donația lunară recurentă astăzi !

Accesează aici:

Donate to ASOCIATIA ROMANĂ DE TERAPII ÎN AUTISM SI ADHD

ARTAADHD

Cont: RO77BACX0000000874539000

Unicredit Bank

Dacă doriți să faceți ceva minunat, vă rugăm să începeți o donație lunară recurentă pentru ARTAADHD astăzi!

Oamenii ca tine sunt cei care ne ajută să creăm o lume mai bună pentru copii si tinerii din zona Autism- Neurodiversitate