Echipa Asociației Română de Terapii în Autism și ADHD (ARTAADHD) vă invită, cu prietenie, să vă alăturați oamenilor calzi, și personalităților prezente la Balul Neurodiversității 2024”, primul bal de caritate din România organizat pentru toate persoanele din spectrul neurodiversității, cu scopul deschiderii unui Centru Rezidențial Dezvoltare și Respiro Adulți Speciali.

Un spațiu în care tinerii cu minți diferite să se poată dezvolta conform potențialului unic, să se simtă integrați și sprijiniți în drumul spre autonomie, spre o viață independentă dar parte dintr-o comunitate care să-I accepte și ajute în unicitatea lor.

Evenimentul se va desfășura în superba locație Palatul Noblesse București.

Veți petrece o seară magică în care vă veți delecta cu: licitație artă vizuală, o parte creată chiar de un tânăr nonverbal cu autism; licitație obiecte decorative unice și podoabe; bar de gin pregătit în direct pe personalitatea dvs.; momente de dans clasic; tombola neurodiversității etc.

Atmosfera va fi întreținută cu musică live de Soprana Ana Maria Bărăscu și Tenorul Vlad Iosif Andrei și multe alte surprize plăcute care vă vor face să petreceți o seară de neuitat.

Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm să ne confirmați prezența până pe 1 Septembrie.

Sperăm să fiți alături de noi, să celebrăm neurodiversitatea și acceptarea persoanelor din spectru!

Vă așteptăm cu drag!

Președinte Psih Sanda Gligu

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available
Shopping Cart