Misiune

ARTAADHD-REDAM ZAMBETUL COPIILOR SPECIALI!

ARTAADHD– misiunea noastra este de a-i ajuta pe copiIi cu TSA sau alte tulburari psihologice sa inteleaga lumea in care traiesc; sa-i ajutam sa comunice cu ajutorul limbajului verbal; sa–i ajutam sa inteleaga gestul social sa poata mai apoi sa-si faca prieteni, sa se integreze in gradinita si scoala normala; sa ajunga un adult independent si integrat social.
ARTAADHD– o misiune importanta, este si aceea de a forma specialisti care sa sprijine drumul sinuos al recuperarii dar si de a forma cadre didactice care sa stie sa identifice semnele si simptomele tulburarilor pentru a sugera unde este cazul opinii de specialitate; a forma cadre didactice sa stie sa primeasca un copil cu tulburari psihologice la clasa, sa-l poata ajuta, gestiona, integra scolar si social.
ARTAADHD-misiunea de a consilia psihologic familia persoanei diagnosticata cu TSA sau alte Tulburari psihologice astfel incat aceasta sa-cunoasca si intelege cat mai bine copilul/tanarul special ca mai apoi sa-l poata ajuta. Invatam impreuna ca atunci cand au un copil/tanar special este important sa devina pairinti speciali si dincolo de iubirea neconditionata sa le ofere si un sprijin comportamental si psihoeducational specific.
ARTAADHD –misiunea de a dezvolta campanii pentru a informa societatea cu si despre tulburarile psihologice; impactul lor asupra vietii comunitatilor; cum pot recunoaste o astfel de persoana inainte de a o eticheta sau marginaliza si care poate fi rolul pozitiv pe are societatea il poate juca in dezvoltarea, recuperarea si acceptarea sociala a persoanei cu astfel de tulburari.