Consiliere psihologica

 

 

CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ

                    în autism

 

In mometul aflării diagnosticului fiecare din cei doi parinți caută instinctual o explicație, un vinovat ca și cum asta ar schimba lucrurile.  Dacă în aceste momente cuplul nu  reușește să se gestioneze emotional, să strângă  mainile în jurul destinului copilului,  din pacate se pierde și șansa copilului de a se recupera(nu poți salva copilul fără familia lui) și șansa familiei de a merge mai departe. Consilierea de cuplu în cazul aflarii unui astfel de diagnostic care iți destabilizează viața, îți ucide visele, este extrem de importantă. Partenerii au nevoie mai mult ca niciodată unul de celalalt, dar de multe ori nu mai găsesc resurse  să caute un alt scop comun decât cel avut la nasterea copilului pentru ca acum totul ține de  recuperarea lui.

 

Ca parinte de copil proaspăt diagnosticat  ai nevoie să fii ajutat să-ti trăiesti toate stările, să te eliberezi și să mergi mai departe ca părinte special.

E firească durerea în cazul aflării unui astfel de diagnostic  dar suferința distruge.

Alege să fii un parinte  constructiv pentru tine, copilul tău, familia ta!

Poți alege să lași diagnosticul de AUTISM să distruga tot ce ai sau poți alege să construiești in jului lui!

Dacă nu găsești resurse singur să mergi mai departe alege:   CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ!

Centrele ARTAADHD îți țntinde mâna prin programele de consiliere psihologică. Noi te ajutăm să-ti găsești resursele de care nu știai,  dar ele sunt acolo și așteaptă să fie folosite spre binele tău și al familiei tale.